Sportverzorging

Sportverzorging

 

Vanaf heden kan je bij ons ook terecht voor algemene sportverzorging. Wij hangen niet vast aan 1 sporttak, maar bieden een algemene behandeling aan.

Daarbij fixeren we ons vooral op de luiken sportmassage en taping.


Wij trachten zowel na de inspanning een behandeling aan te bieden als preventief te werken.

 


Prijs (duurtijd 50 minuten)

Anamnese + behandelingsplan (30')

€ 24,99

Functionele massage

€ 45,00

Sportmassage

€ 45,00

Relaxatiemassage

- deel van het lichaam

- volledig lichaam (1,5 uur)


€ 34,99
€ 52,00

Taping

€ 17,00 per kwartier (excl. materiaal)

Stretching na massage

€ 14,50 

Als sporter is het heel belangrijk om zorg te dragen voor je lichaam. Wil je jouw lichaam optimaal laten presteren met een minimum aan blessures? Zorg dan voor een goede afwisseling van inspanning en ontspanning. Hierbij helpen wij jou graag verder.

Taping

Pijn of blessures moeten beslist buiten spel staan als u gaat bewegen.


Tapes en bandages kunnen helpen bij het stabiliseren na een acute blessure en bescherming. Nadien kunnen ze steun bieden in de genezingsfase.
Het kan een hulp zijn bij chronische pijnen en de genezing van bepaalde blessures stimuleren. Je kan bij mij terecht voor zowel de klassieke taping als het leggen van kinesiotape.


Relaxatiemassage

Doorheen de drukte van elke dag, vergeten we vaak om even een stiltemoment in te lassen voor ons lichaam.

Daarom is een ontspannende en relaxerende massage waarbij lichaam en geest volledig tot rust komen, vaak een dankbaar geschenk voor uzelf. Het zal nadien opnieuw de nodige energie geven om weer verder te kunnen gaan.


Functionele massage

Een pijnlijke nek? Last van uw (onder)rug, spieren die vaak verkrampen of algemene spierpijnen? Veel mensen kampen met dergelijke blokkades door stress of overbelasting. 

Een goede massage vermindert de hoeveelheid afvalstoffen en verbetert het algemeen functioneren. Niet alleen voor de doorwinterde sporter is dit een aan te raden massage, maar zeker ook voor elk lichaam. 

Functionele massage past men toe om afvalstoffen, die vermoeidheidsverschijnselen, pijn of kramp veroorzaken, uit de spieren te masseren. 

Speficieke pijngebieden worden tijdens deze massage concreet aangepakt zoals rug, nek, kuiten e.d.


Prijzen (prijzen geldig vanaf 1 januari 2024)

Teams en organisaties

Op vraag van teams en organisaties kan ik (of samen met een team van collega's) ook aanwezig zijn bij wedstrijden of evenementen. Graag contact opnemenom een concrete offerte te ontvangen.

Behandeling aan huis

Er kan ook een behandeling aan huis gebeuren. Hiervoor reken ik een extra kost aan van 0,4269 euro per afgelegde km (heen en terug) vanaf mijn woonplaats te Melsen.


Afspraak


Dieter Vermeulen

dieter.vermeulen@sportyvent.be

0498 35 82 46